Save the date voor de conferentie Upcycle your Waste van 11 februari 2021

Beste ondernemer, medewerkers van kennisinstellingen, bestuurders en beleidsmakers,

U bent uitgenodigd door één van onze Europese partners of u heeft een afvalscan laten uitvoeren. U bent benieuwd waar we nu aan toe zijn en wat u nog meer van het project kunt verwachten. We nodigen u uit voor de start van het Europese project Upcycle Your Waste: minimise your waste, maximise your business.

Elkaar inspireren!
Kom erachter wat wij met elkaar kunnen bereiken en wordt enthousiast over de eerste resultaten. Laat je inspireren door goede voorbeelden tijdens de verschillende workshops over het hergebruik van afval, hoe u geld kunt besparen en hoe u uw bedrijf nog meer circulair kunt maken.

Het project Upcycle Your Waste
Het is een gratis Europees programma om uw bedrijf te ondersteunen bij het omgaan met afvalstromen. Samen zetten we dit afval om in nieuwe grondstoffen, ondersteunen we de circulaire economie en dragen we bij aan een duurzame planeet. Tegelijkertijd stelt het project bedrijven in staat om afval gerelateerde kosten te verminderen en uw bedrijf een boost te geven.

U bent er toch ook bij?
In de tweede week van januari ontvangt u een laatste uitnodiging met meer informatie over het programma en de workshops!
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Erna Hilbers, ehilbers@odijmond.nl of via 06-51383692.