26 november 2019 – Den Haag onderneemt! 2019

De Gemeente Den Haag organiseerde op dinsdag 26 november Den Haag Onderneemt! 2019. In deze editie stonden de thema’s  ‘Starten, Groeien en Doorgroeien’ centraal. Deze beurs vond plaats in de Fokker Terminal op de Binckhorst en werd goed bezocht door startende ondernemers maar ook door ondernemers die wilden doorgroeien. Ook de Belangenvereniging Bedrijven ZKD kon hier natuurlijk niet ontbreken!

     

Haagse ondernemersverenigingen, businessclubs en instanties die jouw bedrijf helpen groeien, presenteerden zich deze avond op de netwerkmarkt. Jasper Langbroek vertelt het verhaal achter het succes van Kompaan. Ook werd door wethouder Saskia Bruines namens de Stichting Ondernemersprijs Haaglanden tijdens dit event de OndernemersPrijs Haaglanden, de beloning voor excellent ondernemerschap, uitgereikt.

Sylvia Grootscholten uit Wateringen heeft de OndernemersPrijs Haaglanden 2020 gewonnen. Zij is de eigenaresse van UNIGLOBE een zakenreisorganisatie met kantoren in meer dan 60 landen. Het kantoor, gevestigd in Wateringen, biedt klanten een complete reisservice. Van vliegtickets tot verzekeringen en van hotelovernachtingen tot geheel verzorgde groepsreizen.

De 18 break-out sessies boden inspiratie over actuele thema’s voor ondernemers, zoals (online) acquisitie, video marketing, cyberweerbaarheid, zaken doen in het buitenland en vitaliteit op de werkvloer.