29 oktober 2019 – Computable Awards 2019 – Parkmanager wint 1e prijs met ICT-project van het jaar in het MKB!

Tijdens een spectaculaire awardsshow in het Beatrix Theater in Utrecht zijn op 29 oktober de winnaars bekend gemaakt van de Computable Awards 2019. De avond werd gepresenteerd door journaliste en tv-presentatrice Dionne Stax. De Computable Awards 2019 stonden in het teken van digitalisering, dat als vijfde basiselement werd gekoppeld aan aarde, lucht, vuur en water.

ICT-project van het Jaar in het MKB: Cyberwerf (Bedrijventerrein ZKD, ROC Mondriaan, The Hague Security Delta, Kenniscentrum Integrale Veiligheid (Security Field Lab) en Economic Board The Hague).

Met trots kan het ZKD-bedrijventerrein zeggen dat zij het enige bedrijventerrein in Nederland zijn met een Parkmanager en een onderwijsinstelling op het bedrijventerrein dat met het Security Field Lab en het project Cyberwerf dit jaar de eerste prijs won! Onze Parkmanager Fokko Mellema, Rogier Nebbeling en Leo van Koppen hebben samen met de hierboven genoemde instellingen deze prijs in de wacht gesleept. Het bestuur van de Belangenvereniging Bedrijven ZKD en de Stichting BIZ ZKD feliciteren beide heren van harte met dit geweldige resultaat.