Donderdag 4 april 2019 – JINC helpt jongeren aan ‘Bliksemstages’ bij ondernemers op het ZKD-bedrijventerrein

JINC helpt jongeren op weg naar werk!

Op donderdag 4 april 2019  zullen 53 leerlingen van de 1e klas van het Maris College Waldeck op Bliksemstage gaan van 9:30-12:00 uur bij de volgende bedrijven op het ZKD-bedrijventerrein: Aabo Trading, Mondial Van der Velde ’t Veentje Verhuizingen, RU58, Simonis Verf, Wauben Productie B.V., Weighpack en wellicht nog meerdere bedrijven.

JINC Den Haag – Samen tegen kansenongelijkheid onder jongeren.
Een adres zou niets mogen zeggen over iemands toekomstperspectief. Maar in Den Haag, dat enkele van de armste postcodegebieden van Nederland telt, is dat wel zo. Gelukkig zit de stad ook vol veerkrachtige jongeren en betrokken professionals en bedrijven. JINC verbindt hen.

JINC zet alles op alles om deze kinderen een eerlijke start op de arbeidsmarkt te geven; sinds 2014 ook in Den Haag. Dankzij steun van de gemeente en bedrijven sturen ze jaarlijks vele honderden leerlingen op Bliksemstage en laten vmbo’ers een Sollicitatietraining volgen. Zij weten daardoor beter wat er te koop is op de arbeidsmarkt en hoe ze zich aan potentiële werkgevers moeten presenteren.

Contact JINC Den Haag:
Buitenom 19 – 2512 XA  Den Haag
T: – 070-2092300/E: denhaag@jinc.nl