5 oktober 2019 van 10.00 – 16.00 uur – Open dag Kookvereniging ‘Les Amis de Cuisine’

Als kookvereniging Les Amis de Cuisine openen wij op zaterdag 5 oktober 10:00-16:00 uur a.s. aan de Kerketuinenweg onze deuren!

Les Amis de Cuisine is met haar 280 leden een gezellige kookvereniging in en voor de regio Den Haag. Op 5 oktober verwelkomen wij nieuwe kookliefhebbers om een kijkje te komen nemen, mee te koken en te proeven van heerlijke gerechten en wijnen. Onze eigen professionele keuken aan de Kerketuinenweg 6a, Den Haag is die dag geopend van 10:00-16:00 uur.

Wellicht is het voor medewerkers van bedrijven op ons bedrijventerrrein ZKD een welkome hobby om een maal per maand na het werk in ontspannen sfeer te komen koken? Hoe het er aan toe gaat laten wij tijdens de open dag zien.

De Haagse kookclub Les Amis de Cuisine is een vereniging van, voor en door kookliefhebbers. De leden kenmerken zich door hun liefde voor koken en in vaste kookgroepen combineren zij uitdagend koken met gezelligheid en plezier. Iedere maand koken 20 kookgroepen een bij het seizoen passend menu. Er is altijd iets nieuws te leren waarbij zij gebruik maken van verrassende ingrediënten.

Tijdens de Open Dag kan men de ontspannen sfeer, het koken en de gerechten ervaren door een rondleiding in de professionele keuken te nemen, de kans te grijpen even mee te koken en van gerechten te proeven.

Op 5 oktober is een aantal leden bezig met het bereiden van een selectie van voor-, tussen- hoofd- en nagerechten incl. patisserie. Zodra deze zijn bereid, krijgt een ieder kans om te proeven. Ook de wijncommissie is aanwezig om een aantal wijnen te laten proeven, zodat u kunt ervaren hoe zij het maandelijks menu met mooie wijnen combineert.

En bezoekers maken kans op cadeaubon voor een keer proefkoken!

Voor het programma: www.lesamisdecuisine.nl/open-dag-2019

Flyer open dag Les Amis