Decors van Coen liggen nu in een grote loods: ‘Mijn redding is dat ik ontzettend breed ben’

Als er één sector is die zwaar geraakt is door de coronacrisis dan is dat wel de evenementenbranche, die sinds maart bijna volledig tot stilstand is gekomen. Coen Waarsenburg van Art4You Decorations, die zijn omzet drastisch omlaag zag gaan het afgelopen half jaar, blijft echter positief. ,,Mijn redding is dat ik ontzettend breed ben’’, zegt de Hagenees.

Aangescherpte maatregelen, geen rendabele alternatieven, gebrek aan vertrouwen bij bezoekers en exposanten en te weinig steun van de overheid. Meer dan de helft van de ondernemers in de zakelijke evenementenbranche ziet het somber in voor zijn of haar bedrijf en een kwart is onzeker, blijkt uit een recente peiling van het Eventplatform. Veel ondernemers proberen met online events en andere werkzaamheden het hoofd boven water te houden, maar dat wordt steeds moeilijker.

Ondanks de gevolgen van Covid-19 is Coen Waarsenburg een positief blijvende ondernemer op het ZKD-bedrijventerrein en om precies te zijn op Dekkershoek. Wij wensen hem en vele andere ondernemers in deze branche en andere branches die ook zwaar getroffen zijn door Covid-19 sterkte en hopen dat zij na deze pandemie weer succes zullen hebben met hun onderneming.