Gratis energiecheck, inkopen slimme producten maakt ‘Samen een Slimme Zaak!’

www.samen.nl/denhaag?utm_source=gemeente&utm_medium=nieuwsbrieven&utm_campaign=inkoopactie
20210119 Factsheet DH

Doe mee met Inkoopactie voor Haagse ondernemers
Vanaf februari 2021 start de gemeente Den Haag met een collectieve inkoopactie voor Haagse ondernemers. Door slimme producten zoals ledverlichting, tijdschakelaars en luchtgordijnen te installeren zet je een rem op onnodige energieverbruik. Je kunt je aanmelden voor de actie op duurzamestad.denhaag.nl/inkoopactie.
Er wordt ingezet op haalbare maatregelen die je snel terugverdient. Dus ook in een huurpand is dit interessant want na installatie van de producten begin je meteen met besparen.

Hoe werkt het?
Vanaf februari ontvangen Haagse ondernemers een brief. Ondernemers kunnen gratis een energiecheck aanvragen. Na de check ontvangen ze een advies en offerte via de Collectieve Inkoopactie.

Intake op locatie: ondernemers vragen gratis een energiecheck aan op denhaag.nl/inkoopactie. Een adviseur komt langs en brengt in kaart welke slimme producten nuttig zijn voor het bedrijf.

Advies & Offerte: de ondernemer ontvangt online een advies en ook direct een scherpe offerte van de installateur.

Installatie: de installateur plaatst de slimme producten bij het bedrijf. De ondernemer start daarna direct met besparen op de energiekosten.

De offerte komt tot stand via de collectieve inkoopactie van de gemeente. Alle slimme producten zijn van hoge kwaliteit en worden door een erkend installateur geplaatst. Zo kun je al snel besparen zonder uitzoekwerk en gedoe.

Wanneer is het?
De Inkoopactie start begin februari en duurt t/m juni 2021. Voor deze actie is Den Haag opgedeeld in 4 regio’s. Elke regio wordt op een ander moment uitgenodigd voor de energiecheck. Zo spreiden we de druk en kunnen we het efficiënt organiseren voor alle MKBers in Den Haag.