Haagse parels uitgereikt tijdens ‘The Hague inspired’ 11 maart 2022

Vrijdag 11 maart zijn twee Haagse Parels uitgereikt, dé prijs voor bedrijven die een bijzondere bijdrage hebben geleverd aan de Haagse economie. Avonturia de Vogelkelder is de winnaar van de parel in de categorie familiebedrijf, het bedrijf Secrid heeft de parel gewonnen in de categorie uitzonderlijke bijdrage. Wij zijn zeer trots op beide bedrijven.

Haagse Parel

De Haagse Parel is een jaarlijkse prijs van de gemeente Den Haag die wordt uitgereikt aan bedrijven en zelfstandige ondernemers die een bijzondere bijdrage hebben geleverd aan de Haagse economie. Dit keer met een categorie specifiek voor Haagse familiebedrijven, die zich op een unieke manier profileren. Bijvoorbeeld op het gebied van maatschappelijke betrokkenheid, werkgelegenheid, duurzaamheid en innovatie.

” Speciale categorie dit jaar zijn de familiebedrijven. Hierin sprong Avonturia de Vogelkelder er voor ons uit. De dierenspeciaalzaak heeft een grote bekendheid in Den Haag, maar ook tot ver daarbuiten. Avonturia heeft een grote lokale betrokkenheid en geeft mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt de kans om passend werk uit te oefenen. Een terechte winnaar van de Haagse Parel in de categorie familiebedrijven.”, aldus wethouder Saskia Bruines. 

http://www.denhaag.nl/nl/in-de-stad/nieuws/pers/haagse-parels-uitgereikt-tijdens-the-hague-inspired.htm