Ontmoeting met het college van burgemeester en wethouders met stadsdeel Loosduinen  

Dinsdag 9 mei 2023 om 19.30 uur, inloop vanaf 19.00 uur

Het college van burgemeester en wethouders gaat graag in gesprek met bewoners en ondernemers in de stad. We brengen daarom de komende maanden een bezoek aan alle stadsdelen. Dinsdagavond 9 mei komen wij naar stadsdeel Loosduinen om te horen wat er speelt in uw wijk.

We nodigen u uit om hierbij aanwezig te zijn.

Het programma begint om 19.30 uur en duurt tot 21.00 uur, inloop vanaf 19.00 uur. U bent van harte welkom bij strandpaviljoen Beachhouse Kijkduin, Strand Zuid 14b,
2544 EE Den Haag.

Tijdens het programma stelt stadsdeelwethouder Hilbert Bredemeijer het college van burgemeester en wethouders aan u voor. Ook vertelt hij kort iets over het coalitieakkoord. Bewoners vertellen aan de hand van drie thema’s over toegankelijk Loosduinen, opgroeien in Loosduinen en het dorp Loosduinen. Daarna kunt u verder praten met elkaar, de burgemeester en wethouders. Wij sluiten de avond af met een hapje en drankje. Het programma is om 21.30 uur afgelopen.

Laat u ons voor vrijdag 5 mei weten of u komt?
We stellen het zeer op prijs als u bij de bijeenkomst bent. Wilt u deze uitnodiging delen met anderen in Loosduinen? Dat kan, graag zelfs! U kunt zich tot vrijdag 5 mei aanmelden door een mail te sturen naar loosduinen@denhaag.nl

Bent u minder goed ter been? Geef dit aan bij uw aanmelding, dan bieden wij de mogelijkheid u op te halen vanaf de parkeerplaats aan de Zandvoortselaan en u naar het strandpaviljoen Beachhouse Kijkduin te brengen. U wordt ook teruggebracht naar de parkeerplaats.
We hopen u op dinsdag 9 mei te ontmoeten!

Met vriendelijke groet,
Het college van burgemeester en wethouders