Openbare Verlichting Meppelweg-Meppelrade-Zichtenburglaan, vervanging OVL-kabels

In de Zichtenburglaan tussen de Meppelweg en de Kerketuinenweg zijn de huidige energiekabels verouderd en dienen vervangen te worden. Firma PCO.infra is voornemens om in de periode van 26 augustus 2022 tot 16 september 2022 de energiekabels te vervangen.

Wat houden de werkzaamheden in:
– Het ondergrondse kabelnetwerk wordt vervangen.

De werkzaamheden vinden plaats van maandag tot en met vrijdag tussen 7.00 uur en 16.00 uur. Tijdens de graafwerkzaamheden worden loopschotten toegepast bij de voordeuren, zodat u veilig over de open sleuf kunt stappen. Bij op-/inritten worden, als het noodzakelijk is, mantelbuizen aangebracht en gelijk het straatwerk hersteld. Om overlast te voorkomen, dan wel tot een minimum te beperken wordt de sleuf aan het eind van de dag dichtgemaakt.

Hulpdiensten
De ambulance, brandweer en politie (hulpdiensten) kunnen tijdens de werkzaamheden eenvoudig omrijden en indien noodzakelijk kunnen zij de afzetting passeren en verzetten wij de minigraafmachine zodat zij de bewoners in de buurt ten alle tijde goed kunnen bereiken.

Vragen openbare verlichting:
Specifieke vragen over de openbare verlichting m.b.t. tot besluitvorming kunt u stellen aan Dienst Stadsbeheer de afdeling Stedelijk Beheer Openbare Verlichting & Laadinfra via ovl@denhaag.nl of telefonisch via 14 070. Vragen m.b.t. de uitvoer van de werkzaamheden kunt u richten aan info@pcoinfra.nl of telefonisch via 088-3030800.

Hopende u zo voldoende te hebben geïnformeerd.