Uitnodiging Webinar PlastiCity 10 mei 2021 om 15.00 uur

Hergebruik van plastic afval, hoe te beginnen? Plastic afval vormt één van de grootste afvalproblemen van deze tijd. Nog steeds wordt er te veel plastic geproduceerd en te weinig gerecycled. Nieuwe producten maken van plastic afval draagt bij aan plastic reductie en geeft het opnieuw een economische waarde. Het aantal bedrijven dat zich in wil zetten voor plasticreductie blijft groeien.

Ook meedoen?

Op 10 mei om 15:00 uur organiseert de gemeente Den Haag een gratis interactieve Webinar over het hergebruik van plastic bedrijfsafval. De sessie duurt 1,5 uur en vindt plaats in Zoom.

U kunt zich aanmelden voor het Webinar via Meeting Registration – Zoom

Hieronder treft u de uitnodiging en de folder met informatie aan.

Webinar PlastiCity UITNODIGING

PlastiCity Folder

Den Haag zoekt duurzame ondernemers!
Ook u kunt kosteloos meedoen met uw bedrijf. We halen uw plastic bedrijfsafval op met de elektrische Grondstoffenfiets. Vervolgens wordt het in een mobiele testunit gesorteerd, getest en bewerkt zodat we kunnen bepalen welke nieuwe producten van uw plastic gemaakt kunnen worden. Ook zijn we op zoek naar product designers, plastic makers en afvalinzamelaars. Meld u aan en denk met ons mee hoe wij de plastic keten lokaal duurzaam kunnen maken. Zo creëren we waarde uit afval en werken we samen aan een circulaire economie in onze stad!

U kunt zich hiervoor aanmelden via: plasticity@denhaag.nl
Vermeld hierbij uw bedrijfsnaam, contactpersoon, telefoonnummer en waar uw bijdrage uit zou kunnen bestaan. Heeft u al ideeën over plastic producten dan horen wij die graag!