Upcycle Your Waste

Upcycle Your Waste
Verminder uw afval, vergroot uw omzet en werk mee aan een duurzamer Den Haag!
Upcycle Your Waste is een gratis programma op het ZKD dat uw bedrijf helpt om slimmer om te gaan met uw bedrijfsafval. Afval is vaak een grondstof die gebruikt wordt voor nieuwe producten. Bijvoorbeeld tassen van autobanden, kleding van koffiedik of een designbank van gerecycled plastic. Upcycle Your Waste helpt u om die waarde uit uw afval te halen en te verzilveren.

Bent u nieuwsgierig wat er met uw bedrijfsafval mogelijk is? Neem contact op via upcycleyourwaste@denhaag.nl of kijk op www.denhaag.nl/upcycleyourwaste.

Minimise your waste, maximise your business!
Zie de link: https://youtu.be/1oQBRpnSg74

Poster UyW

Upcycle Your Waste heeft als doel om bedrijven te helpen om hun bestaande afval om te zetten in nieuwe grondstoffen op lokaal niveau. Door Europese samenwerking versnellen wij de implementatie van circulaire bedrijfscases binnen steden en gemeenten in de hele EU. We ontwikkelen en introduceren kennis en faciliteiten die ondernemers, bedrijfsverenigingen en overheden in staat stellen om de overgang van afval naar lokaal beschikbare grondstof te maken en te beheren.

Startconferentie UyW 11 februari 2021

DEF_HAAG_NL-NL_WD_trifold-flyer-UYW

Den Haag wil minder afval produceren en waar toch afval ontstaat, dit omzetten naar grondstoffen en deze direct hergebruiken voor nieuwe producten (reduce, reuse, recycle). Hiervoor is samenwerking nodig met partijen in de stad. De gemeente Den Haag ondersteunt Haagse ondernemers in het halen van waarde uit hun bedrijfsafval. Daarom heeft Den Haag het initiatief genomen voor het Upcycle Your Waste-programma, waarin zij samenwerkt met Europese steden met dezelfde visie.

Doe ook mee!
Interesse om deel uit te maken van Upcycle Your Waste? Dat kan zeker. Met uw deelname streven we samen naar een duurzame planeet, geven we uw bedrijf een boost en verminderen we uw afvalkosten. Neem voor meer informatie en deelname aan het project via onderstaande gegevens contact met ons op.

Atrium, Spui 70
2511 BT Den Haag
+31 6 50 08 59 56
upcycleyourwaste@denhaag