Verkeershinder door werk aan de Erasmusweg tussen de Moerweg en Troelstrakade

Werkzaamheden Erasmusweg

De gemeente Den Haag vernieuwt de Erasmusweg. Op maandag 26 augustus 06.00 uur start het werk tussen de Moerweg en Troelstrakade. Dit duurt tot maandag 6 januari 2020. Hierdoor krijgt u te maken met omleidingsroutes en extra drukte op de weg. Het werk aan de Erasmusweg tussen de Loevesteinlaan en Moerweg is dan klaar en weer open voor verkeer.

Bereikbaarheid
De Erasmusweg is afgesloten tussen de Troelstrakade en de Moerweg. Het Erasmusplein is wel open voor verkeer.
Verschillende omleidingsroutes houden uw buurt bereikbaar. Bekijk de omleidingsroutes op www.denhaag.nl/erasmusweg.

Informatiepakket voor organisaties
Wilt u uw bezoekers, medewerkers, klanten of leveranciers informeren over de werkzaamheden aan de Erasmusweg? Op onze website vindt u handige middelen die u in uw communicatie kunt gebruiken https://www.denhaag.nl/nl/in-de-stad/verkeer-en-vervoer/werkzaamheden-erasmusweg/informatiepakket-voor-organisaties-rond-de-erasmusweg.htm. Zoals een standaardtekst voor uw website, posters en afbeeldingen voor social media. Ook vindt u bij deze mail een folder Folder werkzaamheden Erasmusweg aug 2019. Wilt u een aantal folders ontvangen zodat u deze uit kunt delen? Neem dan contact met ons op.

Contact met projectteam
Heeft u vragen over uw situatie, opmerkingen of klachten? Stuur ons een e-mail of WhatsApp bericht en wij zorgen voor snelle beantwoording. De contactgegevens vindt u onderaan deze e-mail. Ook kunt u vragen stellen tijdens ons inloopspreekuur. Dit vindt tweewekelijks op maandag plaats van 15.00 tot 16.30 uur in de bouwkeet aan de Aagje Dekenlaan. U kunt zonder afspraak binnenlopen.

Het inloopspreekuur is op de volgende maandagen:

  • 12 en 26 augustus
  • 9 en 23 september
  • 7 en 21 oktober
  • 4 en 18 november
  • 2 december

Met vriendelijke groet,
Projectteam Erasmusweg

Kijk voor meer informatie op www.denhaag.nl/erasmusweg.


Volg het project en stel uw vragen via:

·         Erasmusweg@denhaag.nl

·         Facebook.com/Erasmusweg070

·         Twitter.com/Erasmusweg070

·         WhatsApp: 06 – 30 87 74 80