Waterzijdig Inregelen op het ZKD. Er is nog ruimte om mee te doen! Deelname is kosteloos!

Beste ondernemers,

Waar gaat het om?
Tijdens de top 25 Duurzame Ondernemers in oktober 2018 heeft de Wethouder Duurzaamheid en Energietransitie, Liesbeth van Tongeren, het bestuur van het ZKD een Cheque van € 15.000,– overhandigd voor het Waterzijdig Inregelen van CV-installaties van bedrijven op het ZKD-bedrijventerrein.

Er is nog ruimte voor 12 ondernemers om hun CV-installatie waterzijdig te laten inregelen!

Heeft u ook wel eens het idee dat uw CV-installatie niet lekker loopt? Is de ene ruimte te warm, de andere te koud? Meldt u dan aan! Deelname is kosteloos en één van de twee erkende installateurs komt bij u langs en indien gewenst nemen wij uw huidige installateur mee in het proces.

Let op! We hebben nog ruimte voor 12 bezoeken, dus wees er snel bij en bespaar op de energienota en draag bij aan een CO2-reductie!

Wat hebben we al gedaan?
In de afgelopen maanden hebben we samen met 2 installateurs welke zijn gevestigd op het bedrijventerrein t.w. Hennink Installatietechniek en Kalisvaart Technisch Beheer een pilot georganiseerd.

Zes bedrijven hebben hun CV-installatie in kaart laten brengen en bij een aantal van deze installaties bestond de noodzaak tot inregelen, hetgeen ook heeft plaatsgevonden. Het betreft hier: Back Quality Ergonomics, Post Mortem, RM Coatings, Stichting Dierenambulance de Wijs, Vierhout Metaal B.V., WPI Packaging Solutions en Rode Kruis afdeling Den Haag.

Tevens is er een goed leesbaar rapport opgeleverd, en daarnaast is praktisch en waardevol advies gegeven over hoe besparing vlot kan worden bereikt.

Vragen of meteen aanmelden?
Zijn er nog vragen of wil je je meteen aanmelden? Dat kan via info@zkd.nl.
Het secretariaat zal vervolgens contact leggen met Rob Snijders, bestuurslid ZKD.

Namens het bestuur,

Robert Medenblik
Voorzitter Belangenvereniging Bedrijven ZKD en Stichting BIZ ZKD