23 november 2021 – BIZ ZKD is 5 jaar verlengd!

Vanavond werd om 18.00 uur bekend gemaakt dat het ZKD-bedrijventerrein per 1 januari 2022 verlenging van de BIZ is toegekend! In de afgelopen periode is de officiële draagvlakmeting uitgevoerd voor de verlenging van de BIZ ZKD. En met succes, een overgrote meerderheid, te weten 89,3 % heeft gestemd voor 5 jaar verlenging van de BIZ op het bedrijventerrein ZKD.

*BEDANKT VOOR UW STEM*

Met deze verlenging kan de Stichting BIZ ZKD verder met al haar activiteiten om te komen tot een EXCELLENT bedrijventerrein. Samen met het stadsdeel Loosduinen gaan we zorgen voor een aantal verbeteringen t.b.v. de veiligheid, de uitstraling, de leefbaarheid en het kwaliteitsniveau openbare ruimte. Daarbij zal ook aandacht worden geschonken aan de (her)ontwikkeling van het bedrijventerrein.

*Samen houden we ZKD veilig!*

De voorzitter van de Stichting BIZ ZKD, Robert Medenblik dankte de Parkmanager Fokko Mellema en zijn assistent Ruben van Adrichem, de KVO-projectmanager Paul van Min en de office manager Juliette Rocchi die alle ondernemers bezocht hebben om hun stem op te halen t.b.v. de officiële draagvlakmeting.

Ruben van Adrichem maakte deze foto’s daarvoor onze dank!