5 juli 2023 – Geslaagde Traditionele ZKD-Barbecue

Het weer zat in de ochtend en voormiddag niet mee op deze dag. Het stormde en regende en code rood was afgegeven maar hoe verder de dag vorderde hoe mooier het werd! Toen om 17.00 uur de inloop startte van deze traditionele ZKD-barbecue scheen het zonnetje volop! Ook deze traditionele ZKD-barbecue was een groot succes. MSR Verhuur was voor de vierde maal bereid hun parkeerterrein hiervoor beschikbaar te stellen. Deze locatie wordt ook al een traditie! De stemming, het gezelschap en de
barbecue waren goed!

De voorzitter heette iedereen van harte welkom. Tijdens zijn welkomstwoord nodigde hij alle ondernemers uit aanwezig te zijn bij de Gebiedsconferentie op 19 september a.s. De Gebiedsconferentie is ontstaan uit het Convenant Duurzaam ZKD. Dit Convenant is met meerdere partijen afgesloten in 2021. Hier staan punten in die uitgevoerd moeten worden ter verbetering van het bedrijventerrein ZKD, door o.a. de Gemeente Den Haag en het Stadsdeel Loosduinen. Het verzoek is dat ondernemers die ook interesse hebben in het verbeteren van het bedrijventerrein en de basis hiervoor op orde willen hebben, dat wil zeggen dat het schoon, heel en veilig is op het bedrijventerrein, zich kunnen aanmelden voor deze Gebiedsconferentie. Er zal nog meer informatie hierover worden kenbaar gemaakt via E-mail e.a. mediakanalen. U kunt zich hiervoor aanmelden bij het secretariaat via info@zkd.nl.

De voorzitter eindigde zijn welkomstwoord met het bedanken van Nick van Zwieteren, MSR Verhuur voor de gastvrijheid en Jeromy Schaddelee, MisterCatering voor het verzorgen van de barbecue en iedereen een goede zomer- en vakantietijd te wensen. Een uitgebreid verslag van deze traditionele ZKD-barbecue vindt u terug bij verslagen op deze website. Zie https://zkd.nl/nieuws.